All for Joomla All for Webmasters
+90 224 443 31 31 Pzt - Cum 08:00 - 18:00 Üçevler Mah. Nilüfer Ticaret Merkezi 67. Sk No:2 Nilüfer / Bursa
ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

PVC TEMİZ SU MUFLU BORULAR

PVC basınçlı Su boruları Geçme Muflu ve Yapıştırma Muflu olarak 20 mm den 400 mm’ye kadar TS 274-2 En 1452-2 standartlarında üretilen ürünlerimiz isteğe göre DIN 8061-8062 ve ASTM 1477 standartlarında da üretilebilmektedir. Düzgün, pürüzsüz, homojen, iç yüzeyleri bakteri üretmez, koku yapmaz Sağlık Bakanlığı Gıda maddeleri tüzüğüne uygundur.

PVC, uygun ve gerekli katkıların yardımıyla oluşturulan uzun ömürlü, hava şartlarına karşı dayanıklı ve sağlam bir plastik alaşımdır.
1875 yılında geliştirilmeye başlanan PVC, sanayi üretiminde 1930 yılında kullanılmaya başlanmıştır. Dünya çapında yılda yaklaşık 23 Milyon / ton, Avrupa da ise yaklaşık 5,5 Milyon ton/yıl tüketilmektedir. PVC boru hammaddesi, %57 klor ve %43 etilen reaksiyona girerek elde edilmektedir. PVC boru hammaddesi, üretiminde daha az petrol ürünlerinin kullanılması açısından büyük bir avantaja sahiptir. PVC Boru hammadde fiyatları petrol dünyasına bağlıdır, ancak petrol rezervlerinin daha az kullanım imkânı sağlaması, hammadde fiyatının petrole bağımlılığını azaltır. Düşük maliyetli ve esnek bir yapıya sahip olması nedeniyle temiz su ve atık su endüstrisinde boru hatları için çok yaygın kullanılır. Sağlık sektöründe de kullanıma girmiştir. Yaygın olarak hemen hemen her alanda kullanılır.

PVC BORU UYGULAMA ALANLARI
Basınçlı İçme suyu şebekelerinde,
Tarımsal sulama şebekelerinde,
Pis su şebekelerinde,
Kanalizasyon ve atık su şebekelerinde,
Sınai ve kimyasal tesislerinde,
Hidrant şebekelerinde,
Havuz uygulamalarında,
Tahliye hatlarında,
Kablo koruma ve izalasyon amaçlı,
Kültür balıkçılığı sanayisinde,
Yangın şebekelerinde PVC Boru kullanılmaktadır.

About the author

Leave a Reply